Botox

Rynker og fine linjer er et resultat af muskelaktivitet og kommer med alderen. Nogle får tidlige tegn til rynker, andre senere. Både arv og den måde vi har påvirket huden, er faktorer der spiller ind i udviklingen af rynkerne. Alt efter hvor i ansigtet rynkerne sidder, kan de give os karaktertræk. Mange ønsker at mindske eller fjerne helt. Bekymringsrynken mellem øjnene, den ”sure mund” eller følelsen af et udseende med et uoplagt eller træt ansigt, er typiske ønsker fra kunder om at behandle.

Hos MÖ Scandinavia betragter vi ingen som værende ens, hvorfor det vigtigste værktøj vi anvender i forbindelse med din konsultation, er en grundig analyse af dit ansigt og dine ønsker/forventninger før valget af din behandling.

BOTOX

Behandlingstid: Afhænger
af område
Bedøvelse: Nej
Nedetid/opheling: Ingen
Resultat synlig: 10-14 dage
Holdbarhed: måneder
Konsultation: Gratis-
lovpligtig
lægekonsultation

GRATIS INTRO-KONSULTATION

Hos MÖ Scandinavia giver vi os god tid til at lytte til dig – Derfor får du altid en gratis forundersøgelse hvor vores MÖ-Specialister vil guide og vejlede til den rigtige behandling el. forløb skræddersyet til dig.

Altid i trygge hænder

Hos MÖ-Scandinavia er du i trygge hænder. Vores team er omhyggeligt uddannet og certificeret for at sikre, at vores behandlinger opfylder de højeste standarder for patientsikkerhed og kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål om BOTOX

I flere tiår har medicinsk behandling af rynker været på det kosmetiske/æstetiske marked. Behandlingen foregår med injektion af Botox (Botulinum A toxin) som er et oprenset protein produceret af Clostridium bakterien. Dette protein hæmmer signaloverføringen fra nerven til musklen så musklen ikke kan trække sig sammen, hvilket giver en udglatning af rynkerne/linjerne.

Panderynker
Bekymringsrynke
Brynløft
Kragetæer (smilerynker ved øjnene)
Læbeløft
Tandkødssmil (gummy smile)
Læberynker
Forstørret tyggemuskel

Før behandlingen:

Inden behandling med Botox skal man til konsultation ved vores MÖ læge. Dette er i Danmark en lovpligtig konsultation for alle der ønsker behandling med Botox i kosmetisk øjemed. Her får du bl.a en grundig information om behandlingen. Efter denne konsultation skal der gå minimum 48 timer(betænkningstid) før du kan få selve behandlingen med Botox.

Selve behandlingen:

Behandling med Botox tager omkring 10-20 minutter alt efter hvor mange områder der behandles. Området der skal behandles desinficeres før man med en tynd nål injicerer små mængder botox i behandlingsområderne. Nålens lille størrelse og de små mængder der injiceres i huden, bevirker at stikkene er nærmest uden ubehag.

Efter behandlingen:

I nogle tilfælde ser man efter behandlingen små hævelser der hvor man har injiceret Botox. Disse hævelser svinder efter få timer. Enkelte får en lille smule rødme i området, der svinder efter få dage. Du må genoptage din almindelige livsførelse straks efter behandlingen.

Selve virkningen af behandlingen ses gradvist i løbet af 1-2 uger, hvor effekten holder i 3-6 måneder.