IV/IM THERAPY

Vitaminbehandling IV (gives i blodbanen) og IM (gives i musklen). Disse behandlinger giver direkte adgang til essentielle vitaminer og næringsstoffer, hvilket kan have positive sundhedsmæssige fordele. Da IV og IM behandlinger omgår fordøjelsessystemet og leverer vitaminer direkte i blodbanen eller musklerne, sikres en hurtig og effektiv optagelse, som kan føre til øjeblikkelige fordele.

Behandlingen tilpasses det individuelle behov og formål, hvilket gør det muligt at få nøjagtigt de vitaminer og næringsstoffer, der er brug for.

Nogen oplever en øget følelse af energi og velvære efter IV eller IM vitaminbehandling. Dette kan hjælpe med at lindre træthed og forbedre generel sundhed.

IV/IM THERAPY

Behandlingstid: 30 minutter
Bedøvelse: Nej
Nedetid/opheling: 4-6 timer
Resultat synlig: 2-3 dage
Holdbarhed: Forebyggende
Konsultation: Gratis

GRATIS INTRO-KONSULTATION

Hos MÖ Scandinavia giver vi os god tid til at lytte til dig – Derfor får du altid en gratis forundersøgelse hvor vores MÖ-Specialister vil guide og vejlede til den rigtige behandling el. forløb skræddersyet til dig.

Altid i trygge hænder

Hos MÖ-Scandinavia er du i trygge hænder. Vores team er omhyggeligt uddannet og certificeret for at sikre, at vores behandlinger opfylder de højeste standarder for patientsikkerhed og kvalitet.

VI tilbyder flere forskellige IV/IM behandlinger.

Essential Vitamin & Minerals

Denne behandling har fokus på at booste dit immunforsvar, hjælpe din hormonelle regulering , pleje til hud og hår og generel velværefølelse.

Weight Management & Energy booster

Den behandling har fokus på at sætte din forbrænding op, balancere din kolesterol og øge din muskelmasse.

Detoxification & Anti-aging drip

Virker afgiftende på leveren, understøtter den hormonelle sundhed, kan lindre overgangsalderens symptomer, kan virke stabiliserende på blodtryksniveau, booster sund og glødende hud.

IVC drip + IV push

Skin Brightening and glow drip

MÖ-Vitamin C drip IV

MÖ-Vitamin B12 shot IM

MÖ-Glutathione IV PUSH

For mere viden i vores vitamin index her