PIGMENTFJERNELSE

Med alderen kommer erfaring, visdom og synlige beviser på dåbsattesten i form af pigmenteringer. Der findes mange typer pigmentforandringer, solskader, visdomspletter, fregner osv. Forskellige pigmenteringer ligger i forskellig dybder i huden og kan kræve forskellige behandlinger. Hos os i MÖ Scandinavia skal du i forbindelse med behandling af pigmentforandringer undersøges af vores MÖ-læge med henblik på behandlingsmuligheder.

IPL

Behandlingstid: 15-30 min.
Bedøvelse: Nej
Nedetid/opheling: 2-4 dage
Resultat synlig: Få uger
Holdbarhed: langvarig
Konsultation: Gratis
v. MÖ-læge

GRATIS INTRO-KONSULTATION

Hos MÖ Scandinavia giver vi os god tid til at lytte til dig – Derfor får du altid en gratis forundersøgelse hvor vores MÖ-Specialister vil guide og vejlede til den rigtige behandling el. forløb skræddersyet til dig.

Altid i trygge hænder

Hos MÖ-Scandinavia er du i trygge hænder. Vores team er omhyggeligt uddannet og certificeret for at sikre, at vores behandlinger opfylder de højeste standarder for patientsikkerhed og kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål om IPL

IPL-behandling, også kendt som intens pulseret lysbehandling, er en metode til at fjerne uønsket pigmentering, såsom alderspletter, solskader. Den bruger pulser af intens lysenergi til at ødelægge pigmenteringer i huden.

Ja, IPL-behandling kan være effektiv til at fjerne pigmentering i huden. Den målretter sig mod melaninet (farvepigment) i de pigmenterede områder og kan resultere i en mere ensartet hudtone.

Nedetiden efter IPL-behandling varierer afhængigt af behandlingsområdet og intensiteten af behandlingen. Du kan opleve let rødme og hævelse i de behandlede områder, der normalt forsvinder inden for få timer til dage, efter nogle dage bliver det behandlede område mørkere og pigmenteringen “skaller af”. . Solbeskyttelse anbefales efter behandlingen for at undgå yderligere pigmentering.

Antallet af nødvendige IPL-behandlinger afhænger af pigmenteringens type, dybde og mængde. Normalt kræves en serie af behandlinger, ofte med ugers mellemrum, for at opnå de mest markante resultater.

IPL-behandling kan være sikker for de fleste hudtyper, men effektiviteten og risikoen for bivirkninger kan variere afhængigt af hudfarven. Jo mørkere hudfarve, jo større risiko for bivirkninger.

IPL-behandling er kendt for sin alsidighed, da den kan målrette forskellige typer pigmentering. Den har normalt minimal nedetid og kan forbedre hudens udseende og tekstur.