MÖ Scandinavia – We give you THAT feeling

Mød teamet bag MÖ Scandinavia

Vi tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje – “inside out-metoden”. Vi ønsker at man ser/udstråler det man føler indeni og omvendt.

Kristian Bakke Arvesen

Kristian er medindehaver af MÖ Scandinavia Aarhus. Kristian er hudlæge med flere års erfaring og ekspertise fra både Danmark og udlandet – både som behandler og underviser.

Han er dedikeret til at levere de bedste resultater til dig og tilpasser behandlinger til dit unikke behov.

Velkommen til en personlig og professionel oplevelse med vores dygtige hudlæge, Kristian!

Hannah Hamilton

Hannah er medindehaver af MÖ Scandinavia Aarhus og kosmetisk sygeplejerske. Hun er kendt for sin friske og energiske tilgang til arbejdet samt hendes kundevenlighed, der sikrer, at du føler dig godt taget hånd om.

Hendes ordentlighed sikrer, at alle behandlinger udføres med præcision og omhu. Hannah er også kendt for sin ærlighed og giver dig derfor kun realistiske forventninger. Hendes holistiske tilgang betyder, at hun ser dig som en helhed og tager hensyn til både dit fysiske og mentale velbefindende.

Med sin ekspertise, erfaringer og faglige værdier er Hannah dedikeret til at skabe smukke resultater og opfylde dine ønsker hos MÖ Scandinavia Aarhus. 

Mette Fuglsang

Mette er medindehaver af MÖ Scandinavia Aarhus og kosmetisk sygeplejerske. Hendes omfattende viden og erfaring inden for det kosmetiske felt, gør hende i stand til at tilbyde dig dit unikke behandlingsforløb.

Mette er ansvarlig for at sikre, at klinikken lever op til de højeste standarder inden for sikkerhed, kvalitet og service. Hun er dedikeret til at skabe en tryg og behagelig atmosfære for dig, hvor du vil føle dig velkommen og godt taget hånd om.

Mette er altid opdateret med de nyeste teknologier og behandlingsmetoder for at sikre, at MÖ Scandinavia Aarhus altid tilbyder dig det bedste for at – give you THAT feeling.

Mette Meinert

Mette har gennem mere end 15 år som gynækolog specialiseret sig i at hjælpe kvinder med at få en nydelsesfuld og smertefri vulva og vagina i Danmark og udlandet.

Den usynlige tilstand i vulva som hedder vulvodyni, men også fødselsskader og hudsygdomme er Mettes specialer.

Mette forsker i nye behandlinger og har publiceret viden om bla. botox mod smerter i vagina. Forandringer som kommer med alderen med tørhed og smerter er også et fokusområde.

Julie Aabo

Julie er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og har i over 15 år, arbejdet inden for denne branche og har derfor en bred erfaring i at lave kosmetiske behandlinger.

Julie har altid haft en stor passion for skønhed og velvære, og anvender sin erhvervet ekspertise og erfaring til at give kunderne den bedste mulige behandling, der er tilpasset deres individuelle behov og ønsker”

Charlotte Weile

Her på klinikken er det vores plastikkirurg Charlotte Weile, der tidligere har arbejdet som overlæge og lektor med brystrekonstruktioner på Aarhus Universitetshospital, der også er medicinsk tatovør.

Hun har udgivet bogen RE:KONSTRUKTION. En bog om 51 kvinders fortælling om deres brystkræftforløb og valg eller fravalg af brystrekonstruktion.

Desuden er hun kunstner og hun anser det for vigtigt at man har en kunstners øje da det kræver farvesans, og kunstnerisk håndelag at skabe et naturligt smukt resultat.

Hun arbejder i dag med æstetisk plastikkirurgi, og har derfor fokus på æstetik og helhed.

0%
0%

Maksimerede resultater

Vores kombinationsbehandlinger sikrer maksimerede resultater ved at kombinere effektive metoder, der forstærker hinandens virkning.

0%
0%

Skræddersyet til dine behov

Hos MO Scandinavia tilbyder vi skræddersyede løsninger tilpasset dine unikke behov, ønsker og problemstillinger.

0%
0%

Effektiv og økonomisk tilgang

Du opnår effektive resultater på kortere tid med vores kombinationsbehandlinger, hvilket betyder besparelser i tid og penge.