Skinbooster

Skinbooster behandling med PRF kombinerer avanceret teknologi med kraften i din egen krop for at forynge din hud på cellulært niveau. PRF, eller Platelet-Rich Fibrin, er en naturlig koncentreret form for vækstfaktorer og proteiner, udvundet fra dit eget blod. Når det anvendes i kombination med Skinbooster-teknologi, hjælper det med at stimulere kollagenproduktionen, forbedre hudens elasticitet og reducere synlige tegn på aldring.

Vores behandlere vil først tage en lille mængde blod fra din arm. Dette blod centrifugeres derefter for at adskille de kraftfulde vækstfaktorer i PRF. Den resulterende PRF-blodpladerige fibrin anvendes så i en skræddersyet Skinbooster-behandling, hvor den injiceres ind i din hud. Dette hjælper med at øge hudens hydrering, forbedre tekstur og forynge din teint indefra og ud.

Dette vil give dig: Naturlige resultater: Vi bruger kun din egen krops naturlige ressourcer til at forynge din hud, hvilket sikrer naturlige og smukke resultater. Dybdegående foryngelse: Behandlingen trænger dybt ind i din hud for at stimulere kollagenproduktionen og forbedre hudens struktur og elasticitet. Minimalt ubehag og nedetid: Vores skræddersyede tilgang og avancerede teknikker sikrer minimalt ubehag under behandlingen og ingen eller minimal nedetid efterfølgende.

skinbooster

Behandlingstid: 15 minutter
Bedøvelse: Nej
Nedetid/opheling: Ingen
Resultat synlig: Individuelt
Holdbarhed: Individuelt
Konsultation: Gratis

GRATIS INTRO-KONSULTATION

Hos MÖ Scandinavia giver vi os god tid til at lytte til dig – Derfor får du altid en gratis forundersøgelse hvor vores MÖ-Specialister vil guide og vejlede til den rigtige behandling el. forløb skræddersyet til dig.

Altid i trygge hænder

Hos MÖ-Scandinavia er du i trygge hænder. Vores team er omhyggeligt uddannet og certificeret for at sikre, at vores behandlinger opfylder de højeste standarder for patientsikkerhed og kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål om PRF SKINBOOSTER

PRF står for Platelet-Rich Fibrin, og det er en behandlingsmetode, der bruger dit eget blod til at skabe en koncentration af vækstfaktorer og regenerativt materiale. Denne blanding injiceres i huden for at fremme heling, kollagenproduktion og forbedring af hudens udseende.

PRF og PRP (Platelet-Rich Plasma) er beslægtede behandlinger, men de adskiller sig i behandlingsprocessen og koncentrationen af blodplader. PRF indeholder en højere koncentration af vækstfaktorer og er rigere på regenerativt materiale end PRP, hvilket kan føre til mere markante resultater.

PRF-behandlinger kan hjælpe med at reducere rynker, fine linjer, forbedre hudens tekstur, øge hudens fugtighed og glød, samt mindske synligheden af ardannelse.

En PRF-behandling indebærer normalt en serie af små injektioner, der kan føles som små prik eller stik i huden. Nogle oplever let ubehag eller ømhed under og efter behandlingen.

Der kan være let hævelse, rødme og ømhed på injektionsstedet umiddelbart efter behandlingen. Disse symptomer aftager normalt inden for nogle dage. Mange vender tilbage til deres normale aktiviteter med det samme.

Antallet af nødvendige behandlinger kan variere afhængigt af din hudtilstand og mål. Mange ser gradvise forbedringer efter hver session. En typisk behandlingsplan omfatter ofte 2-4 sessioner med 4 ugers mellemrum.

Du kan begynde at se nogle resultater allerede efter den første uge med forbedret hudtekstur og glød. Mere markante resultater, såsom reduktion af rynker, opstramning og forbedret hudstruktur, kan typisk forventes efter 2-3 måneder

PRF-behandlinger bruger dit eget blod, hvilket reducerer risikoen for allergiske reaktioner eller afstødning. Det er dog vigtigt at få behandlingen udført af en æstetisk MÖ-specialist for at sikre korrekt udførelse og minimere risikoen for komplikationer.

Personer med mild til moderat rynker, fine linjer, teksturproblemer eller ønske om forbedring af hudens generelle udseende kan være gode kandidater til PRF-behandlinger.