Brystvorte – MEDICINSK AREOLA TATOVERING

Hver niende kvinde rammes af brystkræft og de fleste kvinder vælger at få deres bryst rekonstrueret. For nogle af disse kvinder betyder det også at de mangler brystvorte areola komplekset.

MEDICINSK AREOLA TATOVERING

Behandlingstid: 2 timer
Bedøvelse: Bedøvelsescreme
Nedetid/opheling: 7 dage
Resultat synlig: Lige efter
Holdbarhed: Permanent
Konsultation: Gratis
Antal behandlinger:

1 behandling

inkl. touch up efter 6 uger

 

GRATIS INTRO-KONSULTATION

Hos MÖ Scandinavia giver vi os god tid til at lytte til dig – Derfor får du altid en gratis forundersøgelse hvor vores MÖ-Specialister vil guide og vejlede til den rigtige behandling el. forløb skræddersyet til dig.

Altid i trygge hænder

Hos MÖ-Scandinavia er du i trygge hænder. Vores team er omhyggeligt uddannet og certificeret for at sikre, at vores behandlinger opfylder de højeste standarder for patientsikkerhed og kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål

Medicinsk areola tatovering er en kosmetisk procedure, der genskaber udseendet af en brystvorte og areola efter en mastektomi eller andre brystoperationer.

Det bruger avancerede tatoveringsteknikker til at skabe en realistisk og naturlig udseende.

Medicinsk areola tatovering adskiller sig fra almindelig tatovering ved at fokusere på at genskabe en realistisk brystvorte og areola med detaljer som skygger, farver og teksturer. Det udføres af læge Charlotte Weile, der har ekspertise inden for medicinsk tatovering.

Medicinsk areola tatovering adskiller sig fra almindelig tatovering ved at fokusere på at genskabe en realistisk brystvorte og areola med detaljer som skygger, farver og teksturer. Det udføres af læge Charlotte Weile, der har ekspertise inden for medicinsk tatovering.

Tiden det tager at fuldføre en medicinsk areola tatovering kan variere afhængigt af den enkeltes situation og kompleksitet. Det kan typisk tage et par timer at fuldføre en session.

Antallet af nødvendige sessioner kan variere afhængigt af individets behov og præferencer. Nogle patienter opnår det ønskede resultat efter en enkelt session inkl. touch up 6 uger efter, mens andre kan kræve flere sessioner for at opnå det ønskede resultat eller for at foretage eventuelle korrektioner.

Der kan være let hævelse, rødme og ømhed på injektionsstedet umiddelbart efter behandlingen. Dette aftager normalt inden for nogle dage, og de fleste patienter kan vende tilbage til deres daglige aktiviteter straks

HVAD ER medicinsk aREOLA TATOVERING?

Brystvorte-areola tatovering er en form for rekonstruktion som afslutter forløbet, det giver en helhed for oplevelsen af at have fået et rekonstrueret bryst.
Vi ved at det har en væsentlig betydning for kropsidentitet, seksualitet, og egen omsorg at have e naturligt udseende brystvorte-areola kompleks.


Brystvorte-areola tatovering kræver at tatovøren har et indgående kendskab til brystvorte areolas udseende, har en god farvesans og er kunstnerisk, da disse tatoveringer altid er individuelle og har sit eget karakteristika.

Hvorfor er det smart?

Mange kvinder mister en eller begge brystvorter som følge af mastektomi (fjernelse af brystet) i brystkræftbehandlingen.

3D-tatoveringsteknikken kan skabe et meget livagtigt udseende af brystvorter og areola, hvilket hjælper med at genskabe brystets naturlige udseende.

Bæredygtighed i Skønhedspleje:

Tatovering af brystvorte-areola komplekset er en permanent medicinsk tatovering hvor der anvendes allergi venlige og EU godkendte farver.
Brystvorte tatoverings teknikken er i dag så udviklet, at det også kan erstatte kirurgisk brystvorte rekonstruktion i de fleste tilfælde.


Tatoveringen er en genopbygningsproces af to sessioner. Den primære tatovering hvor brystvorte areola komplekset tatoveres med detaljer, og efter ca. 6 uger laves der endelig definition af detaljerne. Man skal forvente at farverne falmer med tiden og skal vedligeholdes.