KARSPRÆNGNINGER/ROSACEA

KARSPRÆNGNINGER
/ROSACEA

De rødmossede kinder, den røde næse eller blå-lilla forgrenede karsprængninger i ansigtet er alle symptomer på tilstande, hvor udvidede blodkar er en del af årsagen. Soldyrkning, dit DNA og hudlidelser som f.eks rosacea er medvirkende til udviklingen af karsprængninger.

Vi møder hver dag kunder, der er ked af deres karforandringer, hvor løsningen for mange har været at dække dem til med make-up. Disse kunder er hos os i MÖ Scandinavia og det er dem der går ud af klinikken med den vildeste følelse af tilfredshed og synlig effekt når karsprængningerne fjernes.

Er du i tvivl om du har karsprængninger eller om dine karsprængninger kan behandles, så kom forbi til en konsultation med din MÖ-specialist.

IPL laser

Behandlingstid: 10-20 min.
Bedøvelse: Ingen
Nedetid/opheling:  2-3 dage
Resultat synlig: Med det
samme
Holdbarhed: Langvarig
Konsultation: Gratis

GRATIS INTRO-KONSULTATION

Hos MÖ Scandinavia giver vi os god tid til at lytte til dig – Derfor får du altid en gratis forundersøgelse hvor vores MÖ-Specialister vil guide og vejlede til den rigtige behandling el. forløb skræddersyet til dig.

Altid i trygge hænder

Hos MÖ-Scandinavia er du i trygge hænder. Vores team er omhyggeligt uddannet og certificeret for at sikre, at vores behandlinger opfylder de højeste standarder for patientsikkerhed og kvalitet.

IPL laser

IPL laserbehandling bruger intense pulser af lysenergi til at målrette og reducere synlige karsprængninger (teleangiektasier) og symptomer på rosacea. Dette skaber en mere ensartet og klar hudtone.

Ja, IPL laserbehandling er kendt for at være effektiv til at reducere karsprængninger og symptomer på rosacea. Den målretter de røde og blå farvepigmenter i karsprængninger og reducerer rødme og betændelse, der er karakteristisk for rosacea.

Nedetiden efter IPL-behandling er normalt minimal. Du kan opleve let rødme og hævelse i behandlingsområdet, men dette forsvinder normalt inden for få timer eller dage. Du kan genoptage dine daglige aktiviteter straks efter behandlingen.

Antallet af nødvendige IPL-behandlinger afhænger af sværhedsgraden af dine karsprængninger eller rosacea og din individuelle hudtype. Normalt kræves en serie af behandlinger, typisk med ugers mellemrum, for at opnå de bedste resultater.

IPL laserbehandling er generelt sikker for de fleste hudtyper. Det er en skånsom og ikke-invasiv metode. Dog kan der være en øget risiko for pigmentforandringer hos personer med mørkere hudtyper. Din MÖ-specialist vil evaluere din hudtype og tilpasse behandlingen derefter.

IPL-behandling kan målrette både karsprængninger og rosacea-symptomer samtidig. Den har minimal nedetid sammenlignet med nogle andre metoder, og mange patienter oplever en forbedring i hudens udseende og komfort.