Opstramning & skulpturering

Opstramning &
skulpturering

Med alderen gennemgår vores krop naturlige forandringer. Hudens elasticitet falder, kollagenproduktionen mindskes, og muskler mister gradvist deres toning. Disse ændringer kan resultere i løs hud, fine linjer og tab af definition i ansigtet og kroppen. Opstramning og skulptering bliver ofte et ønske for mange, da det kan hjælpe med at genskabe ungdommelighed og vitalitet. Proceduren indebærer brug af avancerede teknikker, såsom HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) der målrettet stimulerer kollagenproduktionen, fremmer cellefornyelse og strammer op i vævet. Dette kan resultere i en mere strålende og ungdommelig hud, samt forbedret kropskontur. Opstramning og skulptering giver en mulighed for at føle sig selvsikker og tilfreds med ens udseende, samtidig med at man omfavner de naturlige ændringer, som tiden bringer.

HIFU
(High Intens
Focused Ultrasound)

Behandlingstid: Afhænger af
område
Bedøvelse: Nej
Nedetid/opheling: Ingen
Resultat synlig: Individuelt
Holdbarhed: Langvarig
Konsultation: Gratis

GRATIS INTRO-KONSULTATION

Hos MÖ Scandinavia giver vi os god tid til at lytte til dig – Derfor får du altid en gratis forundersøgelse hvor vores MÖ-Specialister vil guide og vejlede til den rigtige behandling el. forløb skræddersyet til dig.

Altid i trygge hænder

Hos MÖ-Scandinavia er du i trygge hænder. Vores team er omhyggeligt uddannet og certificeret for at sikre, at vores behandlinger opfylder de højeste standarder for patientsikkerhed og kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål om HIFU

En HIFU-behandling er en ikke-invasiv procedure, der bruger ultralydsvibrationer til at stimulere kollagenproduktionen og opstramme huden samt forme kroppens konturer. På grund af den minimale nedetiden er dette behandlingen man i USA kalder for “lunch-time facelift”.

Under en HIFU-behandling sendes fokuserede ultralydsvibrationer dybt ind i huden eller det subkutane væv. Dette stimulerer kollagen- og elastinproduktionen, hvilket resulterer i en fastere hud og forbedret struktur. På kroppen kan det også bidrage til at forme og tone områder med uønsket fedt.

Det smarte ved HIFU ligger i dets evne til at levere gode resultater uden de ulemper, der ofte følger med kirurgiske indgreb. Der er ingen snit, ingen anæstesi og ingen langvarig ophelingstid. I stedet giver HIFU en naturlig opstramning og forbedring af hudens tekstur, samtidig med at ansigtstræk skulptureres på en diskret måde.

Mens nogle personer kan opleve let ubehag under behandlingen, er HIFU normalt kendt for at være relativt smertefrit.

Varigheden af en HIFU-session varierer afhængigt af det område, der behandles.

Antallet af nødvendige sessioner varierer efter individuelle behov og mål. Mens nogle ser resultater efter en enkelt session, kan det være nødvendigt med flere sessioner med nogle ugers mellemrum for optimal opstramning og skulpturering.

HIFU-behandling har normalt minimal nedetid. Du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Nogle personer kan opleve let rødme eller hævelse, der normalt forsvinder inden for få timer eller dage.

Mens nogle kan se forbedringer umiddelbart efter behandlingen, er de fulde resultater normalt synlige efter nogle uger til måneder, da kollagenproduktionen gradvist forbedres.

Din MÖ-specialist vil give dig specifikke instruktioner. Generelt anbefales det at undgå solbadning før behandlingen og bruge solcreme efter behandlingen for at beskytte den behandlede hud.