PERMANENT HÅRFJERNING

Håndtering af uønsket hårvækst, enten ved barbering, voksning eller epilering, er for mange tidskrævende, frustrerende og irriterende både for huden og en selv. Hos mange påvirker den hårde hudbelastning og giver røde knopper, indgroede hår og smertefulde rifter.

Lyder dette bekendt, så er permanent hårfjerning noget for dig.

Hos MÖ Scandinavia står vi klar med de nyeste maskiner til at opfylde dit ønske om en hårløs fremtid. Lad os hjælpe dig med at behandle de områder du ikke længere vil døje med i forhold til indgroede hår, rifter og tidskrævende skraben.

IPL (Intens
Pulsed Light)

Behandlingstid: Variabelt
Bedøvelse: Nej
Nedetid/opheling: 2 dage
Resultat synlig: Uger
Holdbarhed: Langvarig
Konsultation: Gratis

GRATIS INTRO-KONSULTATION

Hos MÖ Scandinavia giver vi os god tid til at lytte til dig – Derfor får du altid en gratis forundersøgelse hvor vores MÖ-Specialister vil guide og vejlede til den rigtige behandling el. forløb skræddersyet til dig.

Altid i trygge hænder

Hos MÖ-Scandinavia er du i trygge hænder. Vores team er omhyggeligt uddannet og certificeret for at sikre, at vores behandlinger opfylder de højeste standarder for patientsikkerhed og kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål om IPL

I MÖ Scandinavia anvender vi en IPL (Intense Pulsed Light) hårfjerningslaser. Laseren udsender lysstråler ned i huden, der er indstillet til at finde pigmentet i hårsækkene. Når laserlyset rammer dette, afsættes den varme, som lysstrålerne har, og hårsækken går til grunde.

Permanent hårfjerning med IPL er en sikker og effektiv metode der kræver flere behandlinger for fuld effekt. Behandlingerne udføres med 2-4 ugers mellemrum og man må regne cirka 8-10 behandlinger. Det er desværre en lille procentdel der ikke oplever fuld effekt med denne type hårfjerning, men ”kun” kraftig hårreduktion. De allerfleste får en op mod 90% permanent reduktion af hår. Mange vælger efter sit behandlingsforløb at fortsætte med vedligeholdelsesbehandling, da hormonelle forandringer kan tricke nye hår til at vokse.

Før behandlingen

Alle der ønsker permanent hårfjerning skal til konsultation med MÖ-specialisten. Her analyseres dine hår og hud. Ved denne konsultation er det vigtigt at du har synlige hår, så analyserne kan udføres på bedst mulige præmisser. Før du går i gang med et behandlingsforløb med permanent hårfjerning, skal du ikke have solbadet eller anvendt selvbruner de seneste 3 uger inden behandlingen. Voksning og epilering/plukking af hår skal undgås forud for din laserbehandlingsforløb (for krop 4 uger senest og for ansigt 2 uger senest). Dette for at øge effektiviteten af behandlingen, da laserlyset ikke virker optimalt, hvis det ikke har hår/hårsække at ”ramme”.

På behandlingsdagen

Inden behandlingen skal du have barberet dig, så ingen hår er at se. Selve behandlingen foregår ved at laseren placeres med jævnt tryk på huden og laserlyset ”skydes” ned i huden. Den behandlede hud føles varm og i forbindelse med laserlyset ledes ned i huden, kan det føles en kortvarig niv/prikken i huden. I hele behandlingsforløbet og mindst 1 måned efter sidste behandling, er det vigtigt at undgå for meget soleksponering af det behandlede område. Brug af høj solfaktor anbefales.

Efter behandlingen

Efter et par uger vil du som oftest bemærke effekten af behandlingen. Her vil hårene falde ud og ofte falder de ud i forbindelse med at man tørrer sig efter bad. Inden man er færdig med sit behandlingsforløb, vil man bemærke at de nye hår, der kommer frem, er tyndere og færre i antal.

Nedetiden efter IPL-behandling til permanent hårfjerning er normalt minimal. Du kan opleve let rødme og hævelse i de behandlede områder, der normalt forsvinder inden for få timer til dage. Solbeskyttelse anbefales efter behandlingen for at undgå solskader.

Antallet af nødvendige IPL-behandlinger varierer afhængigt af individuelle faktorer som hårfarve, hudtype og behandlingsområde. Normalt kræves flere behandlinger, ofte med ugers eller måneders mellemrum, for at opnå de bedste og mest permanente resultater.

IPL-behandling kan være effektiv og sikker for de fleste hudtyper, men effektiviteten og risikoen for bivirkninger kan variere afhængigt af hudfarven og hårfarven. IPL fungerer bedst på personer med mørkt hår og lys hud, da det lettere kan målrettes pigmentet i hårsækkene.

IPL-behandling er kendt for at være mindre smertefuld sammenlignet med nogle andre metoder til permanent hårfjerning som voksning eller epilering. Det kan også dække større områder på kortere tid.