GOLDEN AGE

Golden Age er en behandling der består af flere del-behandlinger, som er nøje udvalgt til at komplimentere hinanden og dermed giver en højpotent effekt.

Behandlingen har til formål, gennem en mere intensiv og målrettet behandling, at tilføre huden næringsstoffer, forbedre hydrering, elasticitet og udseende af huden. Med mål om at reducere fine linjer, forbedre teksturen og give en mere fugtet og strålende hud.

Golden age

Behandlingstid: 90 minutter
Bedøvelse: Bedøvelsescreme hvis man ønsker
Nedetid/opheling: 1-2 dage
Resultat synlig: Med det samme og henover tid
Holdbarhed: Måneder i forbindelse med behandlingsforløb
Konsultation: Gratis

GRATIS INTRO-KONSULTATION

Hos MÖ Scandinavia giver vi os god tid til at lytte til dig – Derfor får du altid en gratis forundersøgelse hvor vores MÖ-Specialister vil guide og vejlede til den rigtige behandling el. forløb skræddersyet til dig.

Altid i trygge hænder

Hos MÖ-Scandinavia er du i trygge hænder. Vores team er omhyggeligt uddannet og certificeret for at sikre, at vores behandlinger opfylder de højeste standarder for patientsikkerhed og kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål om golden age

Golden Age er en behandling der består af flere del-behandlinger, som er nøje udvalgt til at komplimentere hinanden og dermed giver en højpotent effekt. Behandlingen har til formål, gennem en mere intensiv og målrettet behandling, at tilføre huden næringsstoffer, forbedre hydrering, elasticitet og udseende af huden. Med mål om at reducere fine linjer, forbedre teksturen og give en mere fugtet og strålende hud.

Behandlingen foregår over flere trin.

  1. Vi tager en blodprøve fra dig
  2. Blodprøven centrifugeres og så får man Platelet Rich Fibrin (PRF)
  3. Rens og let peeling af hud
  4. Skinbooster med eget PRF 
  5. PDT behandling kombineres med PRF
  6. DermaPen kombineret med PRF
  7. PDT boost-behandling

Denne behandling henvender sig især til kvinder/mænd, der har tydelige rynker og fine linjer, samt til dem der mangler stimulering af kollagen og elastin i huden, og som har brug for ekstra fugt. Generelt set kan denne behandling gives til alle aldre.

Med alderen mister huden sin elasticitet, hvilket ofte resulterer i tydelige tegn på tyngde i ansigtet. Hvis du ønsker ansigtskonturering, anbefaler vi at fremhæve kindben og kæbelinje for at give ansigtet en mere markeret og opløftet udstråling.

Dette kan kombineres med vores Golden Age-behandling for at opnå et ‘soft facelift’ uden behov for kirurgiske indgreb. Ved at forene disse to behandlinger opnår du en blid og forebyggende rynkebehandling med et naturligt løft, der forbedrer ansigtets helhed. 

Efter en Golden Age behandling kan der ses lettere rødme samt lettere hævelse. Dette vil aftage i løbet af 24 timer

Ved PRF-behandlinger bruger vi dit eget plasma, hvilket reducerer risikoen for allergiske reaktioner eller afstødning. Der vil altid være risiko for blå mærker i de injicerede områder. DermaPen-behandling udført af en erfaren specialist er generelt sikker. Der kan være milde bivirkninger som rødme, hævelse og let ubehag.

Det anbefales 4 ugers mellem hver behandling. Kombineres Golden Age med HIFU, bør der gå en uge mellem denne kombinationsbehandling.

Efter din Golden Age-behandling eller andre ansigtsbehandlinger vil du blive præsenteret for vores eksklusive MÖ Cosmeceuticals-sortiment. Dette omfatter rens, toner, serum, peel, cremer og mere. Din MÖ-specialist vil individuelt vurdere din hud og anbefale produkter, der passer bedst til dine behov efter behandlingen. Alle vores produkter er formuleret med naturlige ingredienser, hvilket afspejles i deres behagelige dufte. Opdag skønheden af naturlig pleje og skræddersyet hudpleje med MÖ Cosmeceuticals.